Första gruppen för denna termin och efter vårt långa uppehåll är igång! Vi är så glada över att kunna starta upp igen!

Tack!

Vi vill ödmjukt bug och tacka alla ni underbara människor som åter hjälpt oss genomföra en pay and jump
Ni är guld värda, glöm inte det!

Pay and Jump

Idag gar vi påbörjat arbetet med gamla ladan vid Grevestallet
Tanken är att det ska bli en bra förvaringngsplats för våra hyresgäster men även oss själva

I torsdags var Anneli Karlsson från Nillis Saddles AB hos oss och hjälpte oss att prova ut passande sadlar till alla ridskolehästarna

New Body

Nu säljer vi från New Body! Förtjänsten ska bidra till inköp av träningshinder och utrustning till nya ridskolehästarna. Gå in och beställ själva och få tillgång till ett större sortiment än vad som finns i katalogen!

I helgen var en stor del av våra ponny-hoppryttare iväg på Minihoppet i Västervik.
Lysande resultat och finfina rundor vittnar om att Hultsfredsbygdens ridklubb är något att räkna med
Under fredagen hoppade Ylva och Ada Hellgren på Fix Fantasi felfritt i sina klasser som gick i bedömningen A och A/A.
Lördagen var Vilda Cederlöf Larsson på Pamela på plats och hoppade två klasser en i bedömningen A och den andra i bedömningen A/A med ett nedslag i varje klass. Bra kämpat
Elsa Nilsson hoppade en klass bedömning A/A och var felfri
Och detsamma var Elin Danielsson på M&L's White Easter som också startade i två klasser.
På Söndagen var startade Ylva och Ada varsin klass i bedömningen A/A och var felfria. Detsamma var Elsa Nilsson.
Mimmi Persson på Havens Gran startade två klasser. Den första gick i bedömningen A/A och där blev det ett nedslag men i LB som gick i bedömningen A0/A0 slutade hon som segrare
Stort Grattis Mimmi⚘

Tack ALLA

Tack ALLA ni inblandade i vår Pay and jump -Ingen Nämnd Ingen glömd
Utan erat engagemang skulle vi inte kunna ha några arrangemang på vår fina anläggning!!
Boka in lördagen 22 augusti för då kör vi en repris!

Tack alla ni som kom och hjälpte till

Imorgon tisdag önskar vi hjälp för byggnation av banan av våra Medlemmar klockan18.30

Startlistorna kommer under tisdagskvällen

Följ pilarna /skyltar för P på onsdag

Möjlighet till bangång finns dels innan första starten kl 17 och sedan mellan 60 och 70 cm då det kommer vara 20 minuters paus. BANSKISS kommer dels finnas på fb, hemsidan samt uppsatta vid framhoppningen, kioskdörren vid banan och anslagstavlan inomhus. På banan finns Emma, Camilla, Tilde, Cornelia och Moa för höjning av hinder och hjälp om det behövs.

Betalningen swischas till: 1236348031 och visas upp för Pia uppe vid banan. Pia kommer finnas där och bocka av er. Det är också henne ni köper rosetterna av samt visar upp betalning för omstart. Skylt vid domartornet på banan visar var Pia finns.

Vid framhoppningen kommer Sophia ta hand om er. Vi rider i höger varv och är max 3 ponnysar/hästar på banan samtidigt. Tänk på avståndet och säga till när ni hoppar.

Vår Erika med hjälp av Julia kommer lotsa er genom startlistorna i klasserna. Lyssna noga så ni kan hålla koll på när det är er tur. Och ni som finns uppe vid banan: snåla INTE med applåderna- de är gratis men ger sååå mycket till barnen.

Insläppet till banan finns om du följer grusvägen bort från framhoppningen upp mot den röda kiosken. Där finns Annika och Emma som hjälper er in på banan. Hon kan visa var utgången från banan är.

Vid utgången av banan finns Selma. Hon släpper ut er och delar ut rosetter till de felfria ekipaget.

Har ni behov av sjukvård finns Jessica vid banan.Hon har en sjukvårdsväst på sig och är på plats under pay and jumpen.

Efter pay and jumpen hjälps vi åt och plockar undan så går allt mycket fortare.

Stanna hemma om du känner dig sjuk!!

WC finns på nedre plan i ridhuset. Ingång på gaveln mot banan.

Välkomna och gör detta till ytterligare en trevlig sammankomst där vi visar varandra och våra hästar respekt och omtanke

Banskiss: