Halloween

Tack till precis ALLA som hjälpte till på vår spökrunda idag, vi hade aldrig klarat det utan er! vi fick ihop hela 6 grupper med 57st barn tillsammans, så roligt!

I samarbete med Kalmar läns hemslöjd, Hultsfreds kommun arrangerade Hultsfredsbygdens Ridklubb höstlovsaktivitet, slöjda käpphäst. Under två dagar sydde 14 flitiga barn käpphästar av återvunna ylletröjor, som sedan stoppades med ull, till man användes fårskinn. Dagarna avslutades med en uppvisning.

Spökrunda

Välkomna på spökrunda hos Hultsfredbygdens Ridklubb
onsdagen den 28 oktober

Samling i cafeterian kl 19:00.

Åldersgränsen är 8år, är man yngre och vill komma så ring gärna till Emelie på 070-395 67 24 så löser vi de. Skulle Emelie inte svara så skicka ett sms så ringer hon upp.

Anmälan görs till Emelie på 070-395 67 24 eller så skriver man upp sig på lappen som sitter i ridskolestallet.

Sista anmälningsdagen är söndagen den 25 oktober.

Blir vi många kommer vi dela in alla i grupper. Vi kommer att åka ut i skogen, men innan vi börjar med rundan så kommer ni få lyssna på en spökhistoria i skogen. Ledare kommer gå rundan med barnen.

Varma och oömma kläder rekommenderas.

Det kostar 20kr och man swishar till 123-634 80 31 när man kommer och visar upp de så vi kan bocka av er.

Pga covid-19 så kommer vi inte erbjuda någon mat eller fika, så ät innan ni kommer. Man kommer på egen risk och vi hoppas att ni vågar komma tillbaka till ridskolan efter detta.

Välkomna!
Idag har privatryttare i ”Grevestallet” och ”Lottas stall” hjälpt oss att ta ut ridskolehästarna på en tur i skogen. I framtiden hoppas vi att alla hästar får varsin fodervärd som kan se till att de får komma ut i skogen på helgerna!
Småttingarna får gå en egen promenad i sin egen takt!

Ridlekis

Här står våra minsta ponnyer och väntar på våra minsta ryttare!

Idrottsskolan

Nu är ridklubbens omgång av Idrottsskolan avklarad för denna gång! Vi har haft ett stort gäng härliga barn här! Vädret var med oss och hästarna skötte sig bra! Stort tack till alla som hjälpt till för att göra detta möjligt!

Första gruppen för denna termin och efter vårt långa uppehåll är igång! Vi är så glada över att kunna starta upp igen!

Tack!

Vi vill ödmjukt bug och tacka alla ni underbara människor som åter hjälpt oss genomföra en pay and jump
Ni är guld värda, glöm inte det!

Pay and Jump