Valberedningens förslag på 2021 års styrelse i Hultsfredsbygdens Ridklubb.

Ordf. Sittande Annika Fransson. Vald 2020 2 år.
Ledamot Sittande Robert Nilsson . Vald 2020 2 år
Ledamot Sittande Jonas Persson. Vald 2020 2 år
Ledamot Omval. Per Danielsson.
Ledamot Omval. Jessica Cederlöf-Larsson
Ledamot Nyval. Johan Andersson
Suppleant Nyval Susan Frode
Suppleant Nyval Johan Ekström-Andersson

Valberedningen
Hultsfredsbygdens Ridklubb
Kicki Ståhl
Erika Johansson
Mona Kensik

På grund av rådande läge i regionen i kombination med andra faktorer kommer vi skjuta vårterminen 1 vecka framåt.
Terminen kommer alltså starta upp måndagen den 18e januari.
Vi följer svenska ridsportförbundets rekomendationer och har löpande kontakt med kultur- och fritidsförvaltningen i kommunen. Vi får även information från smålands ridsportförbund kring covid 19.
Vi kommer delge er de förhållningsregler och rutiner Vi har på anläggningen här på Facebook samt via vår hemsida. Anslag och info kommer oxå finnas tillgängligt vid uppstarten den 18e.
Vi hjälps åt, håller i och håller ut

Presentkort ?

Vill ni ge bort någon ridlektion i julklapp så finns det presentkort att hämta på kontoret i ridskolestallet. Säg till Maria eller Agneta så hjälper dom er.

Lucia

Idag förgyllde ett härligt gäng lucior och tomtar från
Hultsfredsbygdens Ridklubb denna annars grå dag med ett fantastiskt fint luciatåg!
Man besökte Imis, Knektagården samt den lokala ICA-butiken, vilket var ett uppskattat inslag av många.
Vi vill å styrelsens vägnar tacka er för detta fina initiativ

Halloween

Tack till precis ALLA som hjälpte till på vår spökrunda idag, vi hade aldrig klarat det utan er! vi fick ihop hela 6 grupper med 57st barn tillsammans, så roligt!

I samarbete med Kalmar läns hemslöjd, Hultsfreds kommun arrangerade Hultsfredsbygdens Ridklubb höstlovsaktivitet, slöjda käpphäst. Under två dagar sydde 14 flitiga barn käpphästar av återvunna ylletröjor, som sedan stoppades med ull, till man användes fårskinn. Dagarna avslutades med en uppvisning.

Spökrunda

Välkomna på spökrunda hos Hultsfredbygdens Ridklubb
onsdagen den 28 oktober

Samling i cafeterian kl 19:00.

Åldersgränsen är 8år, är man yngre och vill komma så ring gärna till Emelie på 070-395 67 24 så löser vi de. Skulle Emelie inte svara så skicka ett sms så ringer hon upp.

Anmälan görs till Emelie på 070-395 67 24 eller så skriver man upp sig på lappen som sitter i ridskolestallet.

Sista anmälningsdagen är söndagen den 25 oktober.

Blir vi många kommer vi dela in alla i grupper. Vi kommer att åka ut i skogen, men innan vi börjar med rundan så kommer ni få lyssna på en spökhistoria i skogen. Ledare kommer gå rundan med barnen.

Varma och oömma kläder rekommenderas.

Det kostar 20kr och man swishar till 123-634 80 31 när man kommer och visar upp de så vi kan bocka av er.

Pga covid-19 så kommer vi inte erbjuda någon mat eller fika, så ät innan ni kommer. Man kommer på egen risk och vi hoppas att ni vågar komma tillbaka till ridskolan efter detta.

Välkomna!
Idag har privatryttare i ”Grevestallet” och ”Lottas stall” hjälpt oss att ta ut ridskolehästarna på en tur i skogen. I framtiden hoppas vi att alla hästar får varsin fodervärd som kan se till att de får komma ut i skogen på helgerna!
Småttingarna får gå en egen promenad i sin egen takt!

Ridlekis

Här står våra minsta ponnyer och väntar på våra minsta ryttare!