Hultsfredsbygdens Ridklubb

• Hultsfredsbygdens Ridklubb bildades redan 1974.
  • Men det var först nio år senare man byggde ett stall och ytterligare fyra år senare man började bedriva ridskoleverksamhet.
  • Tidigare låg själva ridverksamheten ute på entreprenad. Idag drivs Ridklubben av en styrelse i egen regi.
  • I dagsläget har föreningen ungefär 120 medlemmar, lektionsridning måndag-fredag för barn, ungdomar och vuxna. Klubben erbjuder också handikappridning.
  • Ridskolan har 11 hästar i varierande storlek för att passa alla ryttare.
  • Ridklubben anordnar ett 10-tal klubbtävlingar varje år i dressyr och hoppning, och deltar med egna lag i hoppning och dressyr.
  • Klubben erbjuder även stallplats för privatryttare.
  • Ridklubben är en ideel förening, med personal anställd för ridundervisning och skötsel av klubbens hästar.

Vi behöver din hjälp!

Du som är medlem hos oss är också en representant för ridklubben och dess verksamhet.

Hjälp oss genom att vara ett föredöme för andra. Bemöt andra som du vill bli bemött själv!

Om alla hjälper till, så gott dom kan efter egen förmåga och i mån av tid, får vi alla roliga och trevliga stunder på ridskolan.

För att driva och utveckla vår förening krävs ideela arbetsinsatser. Vi erbjuder i gengäld en rolig samvaro och gemenskap, som både utbildar och utvecklar dig som förälder, häst- och medmänniska.

Genom att du engagerar dig i ditt barns fritid, investerar du i framtiden och har dessutom roligt på köpet!

• Vi behöver en styrelse, sektioner och kommittéer.
  • Vi behöver hjälp på lov och helger i samband med ditt barns extra aktiviteter såsom tävlingar, kurser och läger.
  • Vi behöver hjälp med underhålll av anläggning och material.

Vad kan du hjälpa till med? Kontakta ridskolans personal, eller fyll i formuläret nedan

Hultsfredsbygdens ridklubb's värdegrund:

• Glädje och gemenskap
  • Demokrati och delaktighet
  • Allas rätt att vara med
  • Rent spel

Klubbshop

Det finns en kollektion till dig och hästarna att köpa med vår logo på.

Du hittar klubbshopen här