Varmt Välkomna till Hultsfredsbygdens ridklubb

Pay and Ride

Den ............ kommer vi att arrangera en Pay and Ride under tävlingslika förhållanden.

Allt för att du tillsammans med din ponny eller häst skall ges möjlighet att träna program-ridning. Ni är välkomna oavsett nivå!

Uppridningen av era program kommer att göras i ridhuset på sandunderlag. Framridning kommer ske utomhus på 50 x 20 meters grusbana. Du kommer att få 10 minuter avsatt till dig för ditt program och du kommer få med dig ett protokoll hem. Detta hämtas i sekretariatet uppe på läktaren och ritter över 62 % får även en rosett. Där kan du även köpa en rosett om vill, då kostar den 50 kr.

Vi erbjuder följande klasser:

Kort bana 40 x 20 meter
LC:1 – 2015
LB:1 - 2019
LA:1 – 2017

Lång bana 60 x 20 meter
LB:2 – 2016
LA:3 – 2013
MSV C:1 – 2018
MSV B:2 - 2019

Medlemmar 175 kr per start, vid anmälan av två klasser samtidigt 300 kr för båda.

Icke medlem 195 kr per start och 350 kr vid anmälan av två klasser samtidigt

Betalning via swish innan start som visas upp i sekretariatet uppe vid läktaren.

Anmälan sker via sms till Jessica Larsson på 070-285 22 69. Uppge namn på ryttare, önskade klasser samt Hästens/ponnyns namn.
Vi vill ha din anmälan senast ....... därefter lägger vi på en efteranmälningsavgift på 50 kr.

Startlistor med preliminära starttider kommer på www.hultsfredsbygdensridklubb.se samt på HBRs Facebook-sida dagen innan. Se även anläggningsskiss.

Möjlighet till enklare förtäring kommer finnas att köpa i cafeterian en trappa upp.

För att delta vill vi:

• Att du vid förfrågan kan uppvisa vaccinationsintyg.
  • Att hästens utrustning följer TR II
  • Att du under uppridningen inte använder spö
  • Att du stannar hemma om du känner dig sjuk.
  • Att du håller avstånd till både häst och till fots.
  • Att du behandlar din häst och omgivning väl och med respekt.
  • Att du föregår med gott exempel i uppförande mot varandra
  • Att du inte sparar på applåderna!

Hoppas ni får en trevlig dag hos oss!

Här hittar du program på den korta banan.

Dressyrprogram.se

Stallbacken.com