Varmt Välkomna till Hultsfredsbygdens ridklubb

Pay and Ride

Varm välkomna på vår mysigt otäcka Spök-dressyr

Den 7/11 mellan 11:00 och 17:00 kommer vi att arrangera en Pay and Ride under tävlingslika förhållanden.

Allt för att du tillsammans med din ponny eller häst skall ges möjlighet att träna program-ridning. Ni är välkomna oavsett nivå! Miljön kommer kan dock innehålla ett och annat litet spöke. Och vill du klä ut dig får du gärna göra det sålänge som det inte äventyrar säkerheten.

Vi kommer ha dressyr-tränare Maria Falk som tittar och ger feedback

Uppridningen av era program kommer att göras i ridhuset (60x20) på sand-flisunderlag. Framridning kommer ske utomhus på 50 x 20 meters grusbana.. Du kommer att få totalt 20 minuter avsatt till dig för ditt program och en kort feedback. Du kommer även få med dig ett kort enkelt protokoll hem. Detta hämtas i sekretariatet/cafeterian tillsammans med den fina rosetten innan avfärd hemåt.

Vi erbjuder program på både Kort bana 40 x 20 meter samt lång bana 60 x 20 meter. Du anger vilka program du ska rida vid anmälan.
Medlemmar betalar 150 kr per start
Icke medlem 195 kr per start

Betalning via swishnummer:
123 63 48 031

Betalning skall ske innan start och visas upp I cafeterian/ sekretariatet tillsammansmed vaccinationsintyg.

Anmälan sker via sms till Jessica Larsson på 070 – 285 22 69. Uppge namn på ryttare, önskade program samt Hästens/ponnyns namn. Vi vill ha din anmälan senast 1 november därefter lägger vi på en efteranmälningsavgift på 50 kr/program

Startlistor med preliminära starttider kommer på www.hultsfredsbygdensridklubb.se samt på HBRs Facebook-sida dagen innan. Se även anläggningsskiss.

Vi kommer att ha vår trevliga cafeteria öppen under dagen. Så passa på att ta fika eller ät något enklare

För att delta vill vi:
- Att hästens utrustning följer TR II
- Att du under uppridningen inte använder spö
- Att du stannar hemma om du känner dig sjuk.
- Att du håller avstånd till både häst och till fots.
- Att du behandlar din häst och omgivning väl och med respekt.
- Att du föregår med gott exempel i uppförande mot varandra
- Att du inte sparar på applåderna!
Välkomna och dela gärna detta evenemang vidare

Hoppas ni får en trevlig dag hos oss!

Här hittar du program på den korta banan.

Dressyrprogram.se

Stallbacken.com