Inför pay & jump onsdag

Imorgon tisdag önskar vi hjälp för byggnation av banan av våra Medlemmar klockan18.30

Startlistorna kommer under tisdagskvällen

Följ pilarna /skyltar för P på onsdag

Möjlighet till bangång finns dels innan första starten kl 17 och sedan mellan 60 och 70 cm då det kommer vara 20 minuters paus. BANSKISS kommer dels finnas på fb, hemsidan samt uppsatta vid framhoppningen, kioskdörren vid banan och anslagstavlan inomhus. På banan finns Emma, Camilla, Tilde, Cornelia och Moa för höjning av hinder och hjälp om det behövs.

Betalningen swischas till: 1236348031 och visas upp för Pia uppe vid banan. Pia kommer finnas där och bocka av er. Det är också henne ni köper rosetterna av samt visar upp betalning för omstart. Skylt vid domartornet på banan visar var Pia finns.

Vid framhoppningen kommer Sophia ta hand om er. Vi rider i höger varv och är max 3 ponnysar/hästar på banan samtidigt. Tänk på avståndet och säga till när ni hoppar.

Vår Erika med hjälp av Julia kommer lotsa er genom startlistorna i klasserna. Lyssna noga så ni kan hålla koll på när det är er tur. Och ni som finns uppe vid banan: snåla INTE med applåderna- de är gratis men ger sååå mycket till barnen.

Insläppet till banan finns om du följer grusvägen bort från framhoppningen upp mot den röda kiosken. Där finns Annika och Emma som hjälper er in på banan. Hon kan visa var utgången från banan är.

Vid utgången av banan finns Selma. Hon släpper ut er och delar ut rosetter till de felfria ekipaget.

Har ni behov av sjukvård finns Jessica vid banan.Hon har en sjukvårdsväst på sig och är på plats under pay and jumpen.

Efter pay and jumpen hjälps vi åt och plockar undan så går allt mycket fortare.
 
Stanna hemma om du känner dig sjuk!!
 
WC finns på nedre plan i ridhuset. Ingång på gaveln mot banan.

Välkomna och gör detta till ytterligare en trevlig sammankomst där vi visar varandra och våra hästar respekt och omtanke

Banskiss: